The Picea Luminaires designed by Milo Dool. These pendant lights are made out of pine wood that is made very thin so that it becomes translucent for beautiful ambient lighting.

Een stamdeel van een boom toont de laatste levensfase van hout, een oorlogsgebied waar schimmels hebben gestreden voor voedingstoffen

 

Mesa Platanus

Mesa Platanus is een lage tafel gemaakt van ‘spalted wood’. Dit materiaal heeft een rijke verscheidenheid van kleuren en patronen die door schimmels worden geproduceerd tijdens het vervalproces van hout. Het tafelblad is een dik stamdeel van de originele boom met aan beide zijde een natuurlijke rand. Het tafelblad is gemonteerd op twee solide roestvrijstalen onderstellen. Organische vormen en patronen in hout zijn gecombineerd met een geometrisch stalen constructie, resulterend in een tijdloos design dat past in vele interieurs. Verschillende houtsoorten en afmetingen maken het mogelijk deze tafel te personaliseren naar uw wensen. Een tafel die generaties lang meegaat, handgemaakt in Nederland.

 

 

Productinformatie

De tafel is gemaakt van zeer speciaal type hout. Klik hier om meer te lezen over spalted wood.

Voor een efficiënt en duurzaam productieproces maken wij gebruik van hout dat afkomstig is van inheemse bomen en kopen wij materiaal bij lokale houtleveranciers.

  • Afmetingen: Lengte 142cm x Breedte 40cm x Hoogte 40cm

  • Totaalgewicht: 33kg

  • Demontabel: De onderstellen kunnen gemakkelijk worden afgenomen met behulp van het meegeleverde gereedschap

  • Materialen: Hout en roestvrijstaal

  • Houtsoort: Plataan, Platanus occidentalis

  • Houtafwerking: Het tafelblad is behandeld met een wax gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, het beschermt het hout tegen vocht en vuil

  • Afwerking roestvrijstaal: Mat gestraald

  • Signatuur: Een inktstempel-signatuur bevindt zich onder het tafelblad met het jaartal en serienummer

 

 

Aangepaste afmetingen

We kunnen een tafel vervaardigen in de afmetingen die u wenst, wanneer het hout bij ons of bij één van onze leveranciers op voorraad is. Stuur ons een bericht met de gewenste afmetingen. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten of wij dit kunnen leveren. Wanneer wij het productieproces kunnen beginnen na een akkoord van u te ontvangen, zullen wij in sommige gevallen een factuur sturen voor een deel van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaald u wanneer de tafel klaar is voor verzending.

 

 

Levering

Nederland: De verzending wordt uitgevoerd met PostNL en de kosten zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

Wereldwijd: Bijbetaling is vereist voor verzending met UPS aan landen buiten Nederland. 

Bestel Online

De boven afgebeelde tafel is verkocht maar u kunt deze tafel eenvoudig bij ons bestellen per e-mail. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u zoeken en we houden u op de hoogte van de overige details. De verwachtte levertijd is 7 weken.

 

Prijs inclusief btw €1990*

*Dit is de prijs van de tafel weergegeven op deze pagina, in geval van afwijkende maten en een ander houtsoort kan de prijs hoger of lager zijn voor uw op maat gemaakte tafel.

 

Wilt u een tafel bij ons bestellen, stuurt u ons dan een bericht met uw wensen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren over de mogelijkheden. Graag beantwoorden wij ook uw vragen. 

Klik en ga naar de pagina: Privacy Beleid ​Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Klik en download: Retourformulier

April 2017

Success! Message received.