This series of minimalistic designed bowls by Milo Dool serve as pedestal to arrange everyday objects. Wooden bowl with SD cards.

 Cones

Toon je favoriete ringen op hoogwaardig handgemaakte houten kegels

 

Een eenvoudige geometrische vorm bleek de ultieme vorm te zijn om een ring op te plaatsen, elke ringmaat past op een kegelvorm en daarnaast toont de kegelvorm een mooi nerfpatroon in hout. Met verschillende maten kegels kunnen speelse composities worden gecreëerd. Zelfs zonder ring zullen deze objecten uw interieur sieren.

 

Dit product is handgemaakt in Nederland met behulp van een eeuwenoud ambacht, houtdraaien. De ringhouders worden doorgaans gemaakt van resthout afkomstig van onze eigen productieprocessen. De ringhouders zijn binnenkort in sets verkrijgbaar op onze webshop.

 

Product informatie

  • Materiaal: Massief hout dat niet is verlijmd

  • Wax finish: De wax afwerking is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, het beschermd het hout tegen vocht en vuil.

  • De ringhouders zijn beschikbaar in vier maten; small (35x60mm), Medium (35x90mm), Large (40x120mm) en extra large (40x150mm)

Binnenkort beschikbaar in onze webshop!

Ringhouders voor uw winkel of galerie?

Wij kunnen grotere hoeveelheden van onze ringhouders leveren, de afmetingen en houtsoort kunnen worden gekozen. Neem contact met ons op als u een aangepaste bestelling wilt plaatsen.

April 2017

 

Success! Message received.